top of page
365 Superrelatie 2019 - Day 1 - 02_09543

Showcaller

Timing is key bij evenementen. Muziek die te laat wordt ingezet, een verkeerde video instart Het oogt niet alleen rommelig maar het zal ook het publiek afleiden en daarmee afbreuk doen aan het verhaal dat je wil vertellen.  Als showcaller help ik event managers en producenten om alle disciplines optimaal op elkaar af te stemmen. 

Brug tussen opdracht en techniek

Voorafgaand aan een evenement ga ik in gesprek met de opdrachtgever. Door in het voortraject vragen te stellen en goed te luisteren breng ik de doelstellingen in kaart. Het is mijn taak als showcaller om die te bewaken, van begin tot eind.

 

Ik maak een technisch draaiboek zodat iedereen, voor en achter de schermen, weet wat er van ze verwacht wordt. Ik sla de brug tussen opdrachtgever en techniek.

 

Ik doe mijn werk, zodat iedereen zijn of haar werk goed kan doen.

Laten we kennismaken

Tell me MOORS maakt

Inspiratiesessies

Awardshows

Relatie events 

Theaterseminars

Lezingen

Talkshows

Productpresentaties

Openingsceremonies

Jaarafsluitingen

Team building events

Masterclasses

Ceremonies

Netwerk events

Voorstellingen

Brainstorms

Een show maak je niet alleen

Het is het resultaat van een samenwerking tussen veel verschillende partijen. Technisch, creatief of logistiek, hoe zorg je dat iedereen een optimale prestatie kan leveren in zijn of haar vakgebied? Hoe manage je alle meningen, belangen, verwachtingen, afspraken en wensen? En wat gebeurt er als voor aanvang de show de spanning stijgt?

Als showcaller stem ik alle disciplines op elkaar af en ik zorg dat iedereen de juiste informatie heeft. Ik geloof erin dat je samen in een goede sfeer tot de beste resultaten komt. Ik werk ruim vijftien jaar in de creatieve industrie. Ik beschik over een netwerk van professionals en heb veel ervaring in het samenstellen en aansturen van creatieve teams.

Mensen die met me gewerkt hebben vinden me niet streng, maar wel heel duidelijk. Ik speel niet de baas, maar ik neem wel de leiding. Ik leid technische doorlopen en repetities zodat iedereen weet, wat er wanneer van hem of haar verwacht wordt. Tijdens de show bewaak ik de timing en de flow. Goede voorbereiding en afstemming geven ruimte voor flexibiliteit. Ik bewaak de mogelijkheden om van het plan af te wijken en kansen te benutten.

Anker 1

Let's create magic moments

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Tot snel!

bottom of page