top of page
365 SR 2018 - Day 1 - Sept Ziggo - 0_048

Showregie

Een evenement organiseren doe je niet zomaar. Er is een goede reden waarom je precies deze mensen voor dit moment uitnodigt. Jouw gasten investeren hun tijd, en vaak ook geld, om hier te zijn. Dus ze komen niet voor niets. Je wil ze verrassen, goed verzorgen, meenemen in jouw verhaal en aanzetten tot actie. 

Een live event is een krachtig communicatiemiddel. Een visitekaartje, van jou en van de organisatie waarvoor je werkt. Je nodigt mensen uit in jouw wereld en als je impact weet te maken wordt jouw event voor hun een waardevolle herinnering. 

Showdesign

Wat wil je vertellen? Met welk gevoel lopen jouw gasten straks de deur uit? Wat hebben ze geleerd èn meegemaakt? Wie hebben ze leren kennen? Wat vertellen ze morgen over jouw evenement aan hun collega's of vrienden?

 

Als show regisseur zorg ik ervoor dat je de kracht van een live event optimaal kan

benutten. Ik vertaal de doelstellingen en de boodschap van jouw event in alle aspecten van het showdesign. Ik zet mijn ervaring als scenarioschrijver en theatermaker in om een aansprekend verhaal te maken en een afwisselende show samen te stellen. In het voortraject help ik je om deze doelen door te voeren in de technische productie en de content creatie.  

"Ik ben een regisseur die zich altijd verdiept in de inhoud en het achterliggende verhaal.

Als ik het zelf snap dan kan ik het maken." 

Samen creëren we de sfeer en toon waarmee we jouw publiek kunnen bereiken èn beroeren. Goed showdesign houdt rekening met de spanningsboog van het publiek. Goed showdesign maakt een beleving die de zintuigen weet te prikkelen. 

Laten we kennismaken

Tell me MOORS maakt

Inspiratiesessies

Awardshows

Relatie events 

Theaterseminars

Lezingen

Talkshows

Productpresentaties

Openingsceremonies

Jaarafsluitingen

Team building events

Masterclasses

Ceremonies

Netwerk events

Voorstellingen

Brainstorms

Op papier lijkt het vaak nog makkelijk. Tot het moment dat iedereen samen komt om jouw evenement te maken. Hoe zorg je ervoor dat iedereen, zowel voor als achter de schermen dezelfde boodschap uit draagt? Hoe zorg je dat iedereen een optimale prestatie kan leveren in zijn of haar vakgebied? Hoe manage je alle meningen, belangen, verwachtingen, afspraken en wensen? En wat gebeurt er als voor aanvang de show de spanning stijgt?

De regie uit handen

Als show regisseur stem ik alle disciplines op elkaar af en ik zorg dat iedereen de juiste informatie heeft. Een show maak je niet alleen. Het is het resultaat van de samenwerking van veel verschillende mensen. Ik geloof erin dat je in een goede sfeer tot de beste resultaten komt. Ik leid technische doorlopen en repetities zodat iedereen weet, wat er wanneer van hem of haar verwacht wordt.

"Ik speel als regisseur niet de baas, maar ik neem wel de leiding. Mensen die met me gewerkt hebben vinden me niet streng, maar wel heel duidelijk."

Tijdens de show bewaak ik de timing en de flow. Goede voorbereiding en afstemming geven ruimte voor flexibiliteit. Omdat ik als regisseur weet wat een opdrachtgever wil bereiken en wat er op het spel staat, hou ik ook 'in het heetst van de strijd' het hoofd koel en speur ik naar  mogelijkheden om van het plan af te wijken en kansen te benutten.

Anker 1

Let's create magic moments

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Tot snel!

bottom of page